Kalas.

Kommentera
Idag hade vi kalas för Millsan så här i efterskott. Vuxenkalas alltså. Barnkalaset blir framöver. 
 
Hur som helst så började jag tänka på hur sjukt kul och mysigt jag verkligen tycker det är när det är mycket folk i omlopp här hemma. Jag älskar kaoset som blir. Idag kom ex min kusin Robin å hans barn hit. Så himla mysigt å kul - och mer livat blir det ju - även om just de två inte var de som livnades mest. Sen kom en till man med ett barn hit. Så trevligt! Även om man inte hinner socialisera sig med alla så är det kul tycker jag.
 
Efter fika så var min mamma, hennes man, min morbror och min mormor kvar på middag. Vi beställde skrov från grillen. Det bådar ju gott detta. Åt en pizza igår. Vill hävda att det var den som gjorde att vågen gått uppåt i morse. Hmm. Hur som helst så är jag totalt utschasad efter dagen. Kalaset är bortplockat, en innerdörr är påmålad igen, Gurra har plockat hallon, barnen sover och nu kanske vi hinner se ett avsnitt av en ny serie vi har börjat se på Netflix. Jag ska recensera den senare.
 
Imorgon bär det av mot Piteå tillsammans med Maria m. fam. Vi ska spendera helgen på campingen där. Vi hoppas på fint väder (badvänligt) och att hostan som invaderat båda familjerna ska flyga iväg.
 
Jag avslutar med försöket till att fånga några av mysungarna på bild. Två barn saknades - de hade fullt upp med att flytta stenar och köra traktor.